Artiglio Master FORCE

  • Kategorie: Osobní zouvačky CORGHI
  • Výrobce:CORGHI
  • Model:CORGHI spa, Itálie
  • Katalogový kód:Artiglio_Master_FORCE
  • V nabídce od:10.05.2023
  • Dostupnost:Dostupné
  • Vaše cena: cena na dotaz

V roce 2001 Corghi změnilo svět zouvaček vynalezením systému "Leva la leva" - bez použití montpáky. Od té doby Corghi zdokonaluje tuto technologii a stále zůstává špičkou na trhu díky "SMART Corghi System"

S novým MASTER FORCE nabízí Corghi zouvačku schopnou bezkontaktní techniky. Ráfek je vždy zachován bez újmy.

Perfektní vybavení pro profesionály, kteří chtějí investovat do své budoucnosti.

Jádrem MASTER FORCE je stále systém Smart Corghi, zde povýšený na vyšší úroveň z hlediska kvality a výkonu. Zcela nová nástrojová jednotka je schopna eliminovat jakékoli napětí mezi pneumatikou a ráfkem, a to i na těch nejnáročnějších nízkoprofilových, runflat a UHP pneumatikách.

Systém Smart Corghi byl vždy synonymem pro řadu Master. Dnes je to ještě výraznější, protože CORGHI zvýšilo přesnost díky hydraulickým synchronizovaným pohybům a přepracované nástrojové jednotce. Nový MASTER FORCE předvídá potřeby tím, že kombinuje sílu hydraulických pohonů, úplnou ochranu ráfků a pneumatik a dosud nevídanou pracovní rychlost.


Základní charakteristika:

Konzole - Hloubková studie vedla k návrhu této nové ergonomické a funkční ovládací konzole. Hlavní ovládací prvky mají stejnou pozici a funkce jako již známý Master Code. Nabízíme možnost polohování dle Vašich pracovních návyků. Tato nová konzole ještě více usnadní práci s tímto špičkovým vybavením. Automatický systém nafukování INFLATRON je k dispozici v plné verzi.
Odtlačovač - Zcela nová technologie Corghi, nástroj na odtlačování 2 v 1. S pevnou a robustní konstrukcí, vždy v souladu se středem kola díky elektronickému aktuátoru, který kontroluje celý proces. Je možnost použití pouze s jedním válcem a nebo v tandemu s druhým válcem, když to tuhá pneumatika vyžaduje. Nástroj na odtlačování rozšiřuje standardní vybavení.

Správné mazání pneumatik je nezbytnou operací. Díky rozprašovacím dávkovacím jednotkám vedle kotoučů na odtlačování je odtlačování prováděno strojem velmi efektivně. Bez odpadu a bez znečištění, správné množství. Tato automatizace umožňuje operátorovi provádět jiné úkoly, zatímco Master Force pracuje autonomně. Není k dispozici ve standardní verzi.
Upínání - Bezpečné upnutí kola je nezbytnou součástí práce aby se zabránilo neočekávaným pohybům kola. Díky elektromechanickému upínání s řízeným kroutivým momentem je možné vždy dosáhnout správného upnutí. To zajišťuje bezpečný standard pro každý typ ráfku..
Rozměry - MASTER FORCE je jen o něco širší než a tradiční zouvačka pneumatik. Díky inovativnímu designu, tato zouvačka vyžaduje pracovní plochu menší než 3 m².
Zvedák kol - Tato funkce patří mezi zvláštnosti, které na špičkovém stroji nemohou chybět. Jeho každodenní pomoc je hmatatelná. Jeho dvoufunkční provoz zajišťuje nejprve zvednutí a v rychlém sledu přesné umístění kola, připravené k upnutí. Zvedák kol je vždy standardní výbavou.

 


Technické údaje:

Rozměry kola
Průměr ráfku 13"-32"
Max. průměr kola 1200 mm
Max. šířka kola 406 mm (16")
Typy pneumatik Standardní, nízkoprofilové, RUNFLAT
Pracovní stůl
Upínáni Automatické
Točivý moment 1200 Nm
Rychlost otáčení 7 - 20 ot/min
Odtlačovač
Způsob Hydraulický
Síla odtlačovače 9000 N
Zvedák kol
Způsob Pneumatický
Max. váha 85 kg
Napájení
Elektrické 1Ph 230V - 0,98 kW 50Hz/60Hz
Pracovní tlak vzduchu 8 - 10 bar (minimum)
Pracovní plocha >3 m²
Váha 750 kg

 

 

Dotaz na produkt

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.