EM9380Xline+A224

  • Kategorie: Vybavení pneuservisu - sady
  • Výrobce:CORGHI
  • Model:CORGHI spa, Itálie
  • Katalogový kód:EM9380+A224
  • V nabídce od:10.05.2023
  • Dostupnost:Dostupné
  • Vaše cena: cena na dotaz

Vyvažovačka kol Corghi EM9380 Xline

Vyvažovačka pro vyvažování kol osobních, dodávkových a MPV automobilů, který lze použít i pro vyvažování kol motocyklů je ideálním řešením pro servisní centra vozidel a pneuservisy.

Řídící panel a LCD obrazovka je ideální pro zobrazení grafiky ve vysokém rozlišení.

Automatické snímání vzdálenosti, průměru a šířky kola, nízká vyvažovací rychlost a automatické vyhledávání polohy pro umístění závaží zajišťuje rychlost a přesnost. stejně jako rozsáhlý balík programů s programy Alu - P, OPT flash, tři různá pracovní prostředí, posouvání rovin, rozdělení závaží za paprsky kola a dělení závaží (kola motocyklů).

Více informací zde.

Zouvačka CORGHI A224

Zouvačka Corghi A224 je automatický stroj pro zouvání kol s pneumaticky odklápěným sloupem s pracovním ramenem směrem vzad a pracovním stolem o rozměru 24". Velmi vhodný pro montáž a demontáž kol osobních a dodávkových vozů, stejně jako motocyklů.

Automaticky vzad odklápěný sloup s ramenem (ovládání pomocí pedálu) v kombinaci s pracovním stolem umístěným ve výšce 665 mm od podlahy zajišťují bezkonkurenční rychlost a malou namáhavost při montáži a demontáži pneumatik. Zouvací/obouvací hlava této zouvačky byla navržena a vyrobena tak, aby nemohla poškodit ráfky z lehkých slitin i velmi ozdobných tvarů. Ochrana ráfků z lehkých slitin je umocněna použitím plastových krytek hlavy, které jsou standardní součástí dodávky. Dalším ochranným prvkem jsou plastové kryty upínacích čelistí (unikátně zevnitř i vně!), hrany hlavy odtlačovače a dokonce i montpáky. Kryty jsou standardní součástí dodávky.

Více informací zde.

Pomocné rameno SP2000

Pneumatické pomocné rameno pro snadné a bezpečné přezouvání nízkoprofilových a RUN-FLAT pneumatik je součástí tohoto setu.

Více informací zde

Dotaz na produkt

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.